over hanneke

Oersterk.png
MBOG.png
De juiste voeding: het beste medicijn

Wat is dat: je goed voelen?

Voor de een betekent dat elke dag intensief sporten en de ander houdt ervan om lekker te luieren. Of je je elke dag in het zweet werkt of wat relaxter wilt doen: je voelt je alleen goed als je op de juiste manier eet, drinkt en voldoende beweegt.

Het belang van voeding als brandstof voor het lichaam heb ik altijd boeiend gevonden. Dat is begonnen tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige. Later kwam het onderwerp voeding terug toen ik me omschoolde naar menopauze-verpleegkundige: verbazingwekkend dat vrouwen zich zoveel beter kunnen voelen met de juiste voeding.

 

Ik ben me steeds verder gaan specialiseren. Inmiddels ben ik gediplomeerd orthomoleculair therapeut, voedings- en leefstijlcoachsportvasten therapeut en oersterkcoach. Het zijn titels die je niet zo maar mag voeren: daar gaan stevige opleidingen aan vooraf. Het voordeel is dat ik met mijn medische kennis en kennis van voeding mensen effectief kan begeleiden. Ik richt me op zowel vrouwen als op mannen als het gaat om voedingsadviezen, bewegen en (eventueel) afvallen. Het gaat er altijd om dat je je fitter voelt en beter in je vel zit.

Vrouwen kunnen bij mij terecht voor begeleiding en adviezen op het gebied van de overgang. Ik werk in mijn eigen praktijk in Houten en 's-Hertogenbosch. Ik werk samen met het Diakonessenhuis in Utrecht en Zeist.

 

Verzekeraars vergoeden veel behandelingen die ik geef. Informeer bij mij even naar de voorwaarden en mogelijkheden. Ik ben BIG-geregistreerd en aangesloten bij de MBOG en VVOC.
Klik hier voor de algemene voorwaarden en de privacyverklaring

VVOC.png